<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

To nye medarbeidere!

2 min lesetid
01.okt.2021 10:26:00

Leadify styrker teamet med to nye Digitale Markedsførere - Mette Mi Honoré (første rad i midten) og Ida Søreng (første rad til venstre). 

- Vi er utrolig glade for at Mette Mi og Ida velger å bli en del av Leadify-teamet, og kan knapt vente på at de skal begynne hos oss, forteller Øyvind Jacobsen.

Begge våre nye medarbeidere tilfører Leadify ny kompetanse og kapasitet, på å bygge nettsider og CRM-løsninger i HubSpot, og lage godt innhold som blir søkt, funnet og verdsatt av målgruppene til Leadify sine kunder.

Mette Mi Honoré

MMH-GMette Mi starter 1. november. Hun kommer fra stillingen som Marketing Specialist i Jansson Gruppen i Danmark. Med en bakgrunn fra flere B2B/tekniske bransjer har hun jobbet mye i grensesnittet mellom markedsføring og salg. Hun har mastergrad i global markedsføringsledelse og bachelor i språk, kultur og ledelse.

- Etter å ha jobbet med markedsføring internt i flere år, blir det spennende å se det fra en annen vinkel i Leadify. Jeg gleder meg til å nerde mer i nettsider, kundereiser og design, og ikke minst til å bli kjent med alle de kjekke folkene.

Når Mette Mi ikke koser seg med å lage nettsider for kundene, liker hun å kjøre motorsykkel, strikke/sy og lese. Hun er også bitt av hestebasillen og spiller i Aarhus Amatørsymfoniorkester.

Ida Søreng

IS-GIda starter 1. januar 2022. Hun har bakgrunn som journalist fra blant andre Fædrelandsvennen, og erfaring innen salg og kundeservice. I tillegg til språk-, reiselivsledelse- og journalistikkstudier, har Ida nylig avsluttet studier i digital markedsføring. 

- Leadify har mange utrolig spennende kunder, og jeg ser frem til å få bruke erfaringen som journalist samt markedsføringsutdannelsen i praksis. Og så blir det kjekt å jobbe i et mindre selskap, hvor læringskurven er bratt. 

Ida trives godt ute i naturen, om det så er på fjelltur, skitur eller løpetur - helst sammen med samboer og bonusbarn. Hun dykker gjerne også ned i en god bok, og reiser når sjansen byr seg. 

Få varsling direkte i innboksen

Du er den første som legger igjen en kommentar

Del hva dine tanker er

google-site-verification: google1cb189f7726409d9.html