Om Leadify

- Vi hjelper bedrifter å skape ny utvikling, optimisme og lønnsom vekst.

 

- Tenk så fantastisk, å stå opp hver morgen og vite at alt er mulig? Jeg håper du har det slik på jobben din. At dere har en egen evne til å begeistre kunder, glede medarbeidere og bygge fremtidstro. At dere kan skape fremtiden.

Slike bedrifter vet at deres evne til å generere kvalifiserte salgsmuligheter (leads) og høyt salg er avgjørende for at selskapet skal overleve, utvikle seg og vokse på sikt.

Leadify blir typisk valgt av B2B-selskaper som står sterkt langs kysten - som olje og energi, teknologi-, produksjons- og industribedrifter. De er vant med tøffe tak og konkurrerer ofte over hele verden.

Slike bedrifter trenger ikke kortsiktige marketing- eller salgskampanjer. De ønsker helhetlige løsninger som gir dem et varig konkurransefortrinn.

Vårt løfte

Leadify eksisterer på grunnlag av en enkel observasjon: Vi mennesker har endret måten vi lever, jobber og kjøper produkter og tjenester som følge av digitalisering - men overraskende få bedrifter har tilpasset seg den nye virkeligheten.

Denne muligheten ønsker våre kunder å gripe. Vi hjelper dem å drive så positiv markedsføring at kvalifiserte, potensielle kunder oppsøker dem. Dermed kan deres høyt verdsatte selgere bruke tiden på varme kunder som allerede er interessert.

Ja, vi snur tradisjonell markedsføring og salg på hodet. Kundene elsker det:

- Vi skaper 'øyeblikket, når kundene oppsøker dere'

Løsningen er en komplett pakke med strategi, innhold og teknologi for digital markedsføring og salg, basert på inbound metodikk. Kun det: Kompromissløs Inbound marketing og salg, uten bortforklaringer.

Klikk og ta testen: Passer inbound for oss?

Hvem er vi?

Leadify holder til i Stavanger. Vi jobber med kunder i hele Norge, også globale selskaper. Vi er regionens første og eneste digitale byrå som er spesialisert på Vekstdrevet design, Inbound markedsføring og salg.

Med oss på laget har vi MarkedsPartner (NO) og HubSpot (US) for å kunne tilby all kompetanse, kapasitet og teknologi som trengs for å betjene profesjonelle kunder, som forventer resultater fra sin investering hos Leadify.

Herlig!

Øyvind_Jacobsen_240x320.jpg

 
 
Øyvind Jacobsen
Rådgiver og Daglig leder
Leadify AS
 
+47 934 25 567

  

Leadify Certification Badge GDD_Certification_Badge_Leadify.no HubSpot Gold Partner         

Følg oss