Om Leadify

- Vi hjelper ledere å skape ny utvikling, optimisme og lønnsom vekst

 

- Tenk så fantastisk, å stå opp hver morgen og vite at alt er mulig? Jeg håper du har det slik på jobben din. At dere har en egen evne til å begeistre kunder, glede medarbeidere og bygge fremtidstro. At dere kan skape fremtiden.

Slike bedrifter vet at deres evne til å generere kvalifiserte salgsmuligheter (leads) og høyt salg er avgjørende for å overleve, utvikle seg og vokse på sikt.

Leadify blir typisk valgt av selskaper som står sterkt langs kysten - som olje og energi, maritime, teknologi, IT, produksjon og annen industri. De er vant med tøffe tak og konkurrerer ofte over hele verden.

Slike selskaper trenger ikke kortsiktige marketing- eller salgskampanjer. De ønsker helhetlige løsninger som gir dem et varig konkurransefortrinn.

Løsninger

Leadify leverer en komplett pakke med digital markedsføring, salg og service til våre kunder. Vi skreddersyr alltid leveransen, enten bedriften er liten eller stor. Eksempler:

  • Enkelt: Noen kunder velger å starte med en enkel og rimelig verktøypakke for CRM, salgsstøtte og mindre endringer på nettsidene
  • Avansert: Andre kunder investerer langsiktig i å bruke Leadify til å forbedre all sin kundekontakt og digitale kommunikasjon. Det kan være helt nye nettsider, og komplette verktøypakker for Marketing, Salg og Service/Support, inkludert CRM
  • Litt eller mye støtte: Mange kunder velger såkalt oppdragsavtale, som betyr at de får en fast kontaktperson eller et helt team på 3-4 personer fra Leadify. Teamet blir en del av din organisasjon, og jobber med konkrete oppgaver innen digital markedsføring og støtte til salg og service.

Leadify: Digital markedsføring, salg og service

Alt Leadify gjør er basert på 'inbound' metodikk, som handler om å sette kunden i sentrum. Det er kun dette vi driver med: Kompromissløs inbound marketing, salg og service, uten bortforklaringer.

Klikk og ta testen: Passer inbound for oss?

Vårt løfte

Leadify eksisterer på grunnlag av en enkel observasjon:

- Vi mennesker har endret måten vi lever, jobber og kjøper produkter og tjenester. Internett er den viktigste kilden til informasjon når B2B-kunder skal ta viktige og komplekse beslutninger om kjøp av tjenester og produkter. Overraskende få leverandører har tilpasset seg denne nye virkeligheten.

Dette utgjør en fantastisk mulighet, som våre kunder ønsker å gripe. Leadify hjelper selskaper på B2B-markedet å:

  1. Drive så positiv digital markedsføring at kvalifiserte, potensielle kunder oppsøker dem
  2. La deres høyt verdsatte selgere bruke tiden effektivt på varme salgsmuligheter, som allerede er interessert
  3. Legge til rette for at kundeservice og support gjør at kundene kommer tilbake - igjen og igjen.

Ja, vi snur tradisjonell markedsføring, salg og service på hodet: Vi skaper 'øyeblikket, når kundene oppsøker dere'.

 

Hvem er vi?

Med utgangspunkt i Stavanger jobber Leadify med kunder i hele Norge, også globale selskaper. Vi er blant de første digitale rådgivningsselskap i Norge som ble spesialisert på inbound markedsføring, salg og service.

Sammen med HubSpot (US) og andre partnere utgjør vi ett av Norges beste fagmiljø. Vi tilbyr all den kompetanse, kapasitet og teknologi som trengs for å betjene profesjonelle kunder, som forventer resultater fra sin investering hos Leadify.

Herlig!

Øyvind_Jacobsen_240x320.jpg

 
 
Øyvind Jacobsen
Rådgiver og Daglig leder
Leadify AS
 
+47 934 25 567

  

 
Leadify Certification Badge GDD_Certification_Badge_Leadify.no Hubspot Platinum Partner