Om Leadify

- Vi hjelper ledere å skape ny utvikling, optimisme og lønnsom vekst

 

- Tenk så fantastisk, å stå opp hver morgen og vite at alt er mulig? Jeg håper du har det slik på jobben din. At dere har en egen evne til å begeistre kunder, glede medarbeidere og bygge fremtidstro. At dere kan skape fremtiden.

Slike bedrifter vet at deres evne til å generere kvalifiserte salgsmuligheter (leads) og høyt salg er avgjørende for å overleve, utvikle seg og vokse på sikt.

Leadify blir typisk valgt av selskaper som står sterkt langs kysten - som olje og energi, maritime, teknologi, IT, produksjon og annen industri. De er vant med tøffe tak og konkurrerer ofte over hele verden.

Slike selskaper trenger ikke kortsiktige marketing- eller salgskampanjer. De ønsker helhetlige løsninger som gir dem et varig konkurransefortrinn.

Vårt løfte

Leadify eksisterer på grunnlag av en enkel observasjon:

- Vi mennesker har endret måten vi lever, jobber og kjøper produkter og tjenester. I dag er internett den viktigste kilden til informasjon når kunder på bedriftsmarkedet (B2B) skal ta viktige og komplekse beslutninger om kjøp av tjenester og produkter - men overraskende få leverandører har tilpasset seg denne nye virkeligheten.

Denne fantastiske muligheten ønsker våre kunder å gripe. Leadify hjelper selskaper på B2B-markedet å:

  1. Drive så positiv digital markedsføring at kvalifiserte, potensielle kunder oppsøker dem
  2. La deres høyt verdsatte selgere bruke tiden effektivt på varme salgsmuligheter, som allerede er interessert
  3. Legge til rette for at kundeservice og support gjør at kundene kommer tilbake - igjen og igjen.

Ja, du kan godt si at vi snur tradisjonell markedsføring, salg og service på hodet. Kundene elsker det:

- Vi skaper 'øyeblikket, når kundene oppsøker dere'

Løsninger

Løsningen er en komplett pakke med strategi, innhold og teknologi for digital markedsføring, salg og service, basert på inbound metodikk.

Vi skreddersyr alltid: Noen kunder velger å starte med enkle verktøypakker for CRM, salgsstøtte og mindre endringer på nettsidene. Andre kunder med flere hundre ansatte investerer i å bruke Leadify til å innføre digitale løsninger for all sin kundekontakt og -kommunikasjon, tvers gjennom hele deres marketing, salg og support.

Det er kun dette vi driver med: Kompromissløs inbound marketing, salg og service, uten bortforklaringer.

Klikk og ta testen: Passer inbound for oss?

Hvem er vi?

Leadify holder til i Stavanger. Vi jobber med kunder i hele Norge, også globale selskaper. Vi er regionens første og eneste digitale rådgivningsselskap som er spesialisert på inbound markedsføring, salg og service.

Med oss på laget har vi MarkedsPartner (NO) og HubSpot (US) for å kunne tilby all kompetanse, kapasitet og teknologi som trengs for å betjene profesjonelle kunder, som forventer resultater fra sin investering hos Leadify.

Herlig!

Øyvind_Jacobsen_240x320.jpg

 
 
Øyvind Jacobsen
Rådgiver og Daglig leder
Leadify AS
 
+47 934 25 567

  

 
Leadify Certification Badge GDD_Certification_Badge_Leadify.no HubSpot Gold Partner