<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content
Salg 2022 - Næringsforeningen i Stavanger-regionen og Leadify
Øyvind Jacobsen31 jan 2022< 1 min read

Bli med på #Salg2022

Velkommen til møteserien 'Salg 2022', som er et samarbeid mellom Næringsforeningen i Stavanger-regionen og Leadify. Gjennom fem samlinger får du innsikt i trender, strategier for salg og markedsføring, og praktisk salgsarbeid.

Hverdagen som selger er og blir fortsatt preget av digitalisering, pandemi og nye krav og forventninger fra kundene.

På 'Salg 2022' vil du få konkrete tips til hvordan du kan tilpasse deg for å jobbe effektivt med salg. Vi vil bruke flere case og eksempler, de fleste fra B2B-markedet og salg av produkter og tjenester til bransjer som energi, havnæringen og teknologi.

'Salg 2022' passer for salgsledere og operative selgere i små og store bedrifter, spesielt innen bedrift-til-bedriftsmarkedet (B2B). Toppledere og fagfolk innen markedsføring og kommunikasjon kan også ha stor nytte av å delta.

Mer informasjon og påmelding på Næringsforeningen sine sider.

avatar

Øyvind Jacobsen

Øyvind er forretningsrådgiver og daglig leder i Leadify. Han har mange års erfaring fra toppledelsen i norske konsern innen B2B-bransjer, og har engasjert seg i ledelse, strategi, teknologi, salg, markedsføring og kunder. I 2015 etablerte Øyvind Leadify AS basert på en enkel observasjon: Digitaliseringen har transformert hvordan vi lever, jobber og kjøper produkter og tjenester, men mange bedrifter fortsetter å drive salg og markedsføring på gamlemåten. Leadify ble skapt for å hjelpe bedrifter med å tilpasse seg den digitale tidsalderen og oppnå suksess i det nye landskapet. Han jobber tett med kundene, typisk B2B-selskaper innen energi, teknologi og industri, for å skape ny vekst, øke optimisme og lønnsomhet.

KOMMENTARER

RELATERTE INNLEGG