<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Energimessen #ONS2022 på to minutter

2 min lesetid
02.sep.2022 12:18:00

ONS 2022 i Stavanger ble fire dager smekk fulle av energimesse, konferanse, masse tekniske foredrag, egen arena for scale-up bedrifter og fornybar energi, for å nevne noe.

Her får du en superkort oppsummering på to minutter av innholdet på energimessen, hva som rører seg i markedet og fremtidsutsikter.

Grønt skifte på agendaen

Grønt skifte på agendaen #ONS2022

For mange er ONS mest kjent som 'oljemesså', siden sin spede start sent på 1970-tallet. I takt med tiden har ONS de siste 5-10 årene utviklet seg til en bred energimesse, som også setter fokus på det grønne skiftet. Dette var tydelig i budskapet hos mange små og store aktører på messen.

Equinor, en av de store aktørene i markedet, balanserte sitt buskap mellom å være en viktig spiller innen olje & gass og samtidig fronte sitt mål om å bli et 'net zero' selskap i 2050.

Fokuset på det grønne skiftet under ONS står i stor kontrast til andre internasjonale messer, hvor olje & gassutvinning fortsatt dominerer. 

Er ONS en viktig arena?

Stavanger Aftenblad beskriver ONS som en viktig politisk arena, spesielt innen energisikkerhet (ekstern lenke).

Elon Musk var selvsagt et fint trekkplaster under åpningsarrangementet. Men han hadde egentlig ikke så mye å melde utover at verden fortsatt trenger olje og gass, i overgangen til et grønnere samfunn. Lite nytt der altså.

Uansett, med over tusen utstillere, flere hundre foredrag og tekniske sessions og mer enn 60.000 besøkende fra inn- og utland er ONS definitivt en av verdens viktigste åpne arenaer. Ikke bare for olje og gass - men for en hel energibransje.

Et hav av spennende teknologi og kunnskap

P1020153

Over tusen selskaper deltok som utstillere, mens andre var foredragsholdere eller vanlige besøkende på både konferansen og messen.

Inntrykket blant alle vi snakket med var at ONS hadde stor verdi for selskapene som deltok. ONS er en flott arena for å samle kunnskap om hvilken retning bransjen utvikler seg, bygge relasjoner og gå i dybden på produkter og teknologi.

Er du for eksempel sulten på et dypdykk i alt fra instrumentering av oljeseparatorer til Subsea transmission systems og supply-kjeden i Sunrise Offshore Wind prosjektet? Da er ONS stedet for deg!

Også for Leadify er ONS en lærerik arena. Mange selskaper i energibransjen er kunder hos oss, for eksempel Sentech og SAR - som begge var utstillere.

Neste ONS 2024?

Det er to år til neste ONS, som arrangeres 26-29 august 2024. Lenge til? Hvis du allerede nå vet at ditt selskap skal delta med stand, så er det først til mølla som gjelder. Her kan du booke stand på ONS2024 (ekstern lenke).

Bonus: Her finner du en fin liten gratis guide, med tips om å lykkes med salg og markedsføring på messer!

Klikk og last ned 15-trinns guide til salg og Markedsføring på messer

Få varsling direkte i innboksen

Du er den første som legger igjen en kommentar

Del hva dine tanker er