<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

[Nyhet] Content Hub fra HubSpot: Noe for din bedrift?

3 min lesetid
22.apr.2024 13:14:45
[Nyhet] Content Hub fra HubSpot: Noe for din bedrift?
3:26

Har du fått med deg at HubSpot har lansert den nye Content Hub? Hva er det? Kan Content Hub være noe for deg og din bedrift?

Her får du en smakebit på tre viktige nyheter. Da kan du ta stilling til om du vet nok, eller trenger mer informasjon, for å vurdere om dere bør gå for Content Hub eller sitte på gjerdet.

La oss gå rett på sak: 

Hva er Content Hub?  

Content Hub er et nytt innholds-senter i HubSpot sin Customer Platform. Med Content Hub kommer også en rekke nye funksjoner drevet av kunstig intelligens (AI). 

HubSpot består nå av seks hub’er: 

Hub_overview2_web

Kjennere av HubSpot vil også se at CMS Hub er borte. CMS er nå en del av Content Hub, sammen med mye annet.

 

Er Content Hub viktig for deg? 

Ideen med Content Hub er å gjøre det enklere å drive effektiv markedsføring, for økt salg og fornøyde kunder. Men, stemmer det i praksis?  

Ja, etter å ha testet Content Hub i noen uker er vi rimelig sikre på at mange eksisterende og nye HubSpot-brukere vil merke stor positiv forskjell.

 

Her er tre eksempler:

1. Ett sted for alt innhold til hele kjøps- og kundereisen

I ‘gamle’ HubSpot CRM lå innhold på mange ulike steder. Nettsider lå under Website Pages, i hovedmodulen CMS. FAQ-artikler lå under Knowledge Base, i hovedmodulen Service.

I ‘nye’ HubSpot Customer Platform gjør Content Hub at innhold samles på ett sted.  

Screenshot Content Hub overview1_web

Det blir for eksempel enklere for et energiselskap som skal på ONS i Stavanger i august å jobbe med events-sidene sine: Det trengs innhold fra både marketing og salgsingeniørene. Med Content Hub kan de nå jobbe sømløst sammen på ett sted. 

 

2. Enklere å kommunisere tydelig i alle kanaler

Du måtte tidligere produsere innhold for hver enkelt kanal, ofte av flere produsenter spredt over sosiale medier, e-post, nyhetsbrev, osv. 

Nå hjelper innebygget kunstig intelligens (AI) deg å holde konsistent 'Brand Voice' i all kommunikasjon på de ulike flatene:

Copy of Copy of SUIs_ContentHub_Brand Voice 

Se vårt webinar: Hvordan utnytte kunstig intelligens (AI) i B2B-markedsføring og salg?

 

3. Nytt liv til innhold, i mange formater

Har du også brukt mye tid på å søke gjennom Shutterstock etter bilder, rigge utstyr til podcaster, og skrive innhold tilpasset ulike kanaler og plattformer?

Med Content Hub kan du nå bruke en type innhold (for eksempel en bloggartikkel) som grunnlag for andre formater som bilder, annonser eller en podkast.

Copy of SUIs_ContentHub_Content Remix 2

Si selskapet ditt har stand på et bransjetreff og vil promotere dette: Med Content Hub sin 'Remix' funksjon kan mye av innholdet skrives kun én gang, for deretter bli ´remikset´ for ulike flater, mens det beholder din 'Brand Voice'.

Helt rått, synes vi! Enig?

 

Hvordan få Content Hub? Flere spørsmål? 

Produktet ble lansert 3. april og er tilgjengelig for alle. Men, det kan være utfordrende å vite hva som passer best for din bedrift.

Kanskje du sitter igjen med flere spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, som:

  • Kan Content Hub erstatte andre verktøy? Hvis ja, hvilke?
  • Hvilke huber trenger min bedrift?
  • Har jeg allerede tilgang til Content Hub hvis jeg har Marketing- eller CMS Hub?
  • Er Content Hub tilgjengelig på norsk i tillegg til engelsk?

Ikke stress! Uansett om du allerede er en HubSpot-bruker eller ikke, så er teamet hos Leadify klare til å gi deg tips og anbefalinger.

Få tips og råd om HubSpot: Kontakt oss!

PS) Denne artikkelen er skrevet av et menneske, fra A til Å. Men vi har selvfølgelig kjørt den ferdige teksten gjennom AI, for en siste finpuss. Hva synes du?

Bilder: Hubspot

Få varsling direkte i innboksen

Du er den første som legger igjen en kommentar

Del hva dine tanker er