<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Leadify vokser: 6 nye ansatte og en ledig stilling

3 min lesetid
18.aug.2023 07:12:00

Leadify har i løpet av 2023 doblet teamet og ansatt hele seks nye markedsførere. Nå jaktes det på enda et tilskudd, nemlig en Webdesigner og Prosjektleder

2023 har vært et år med vekst så langt i Nordbøgata 4.

Karriere-1

Ved årsskiftet startet Erik Riise (digital markedsfører) og William Holm (inbound markedsfører). I løpet av mai startet av Elisabeth Knudsen (Inbound Markedsfører), Julia Bådsvik (Digital markedsfører & strategisk rådgiver) og Henrik Breimyr (Inbound Markedsfører). Sist, men ikke minst, startet Simen Ludvigsen i juli som Digital markedsfører & strategisk rådgiver. 

- Markedsføringsfaget er i rivende utvikling, med AI og mye annet spennende. Nye medarbeidere tilfører verdifull kompetanse og kapasitet, som vil bidra til at Leadify er i forkant av utviklingen og relevant for våre kunder også i årene fremover, sier Øyvind Jacobsen.

De seks nytilsatte medarbeiderne beriker Leadify med verdifull ekspertise, styrker våre evner innen digital markeds- og salgsstrategi, CRM-integrering via HubSpot, annonsering, og innholdsproduksjon som ikke bare tiltrekker seg, men også engasjerer og verdsettes av våre kunders målgrupper.

William Holm

William Holm fra LeadifyMed en kunstnerisk bakgrunn og erfaring i teknologibransjen, er William Inbound Markedsfører hos Leadify. Han blander sin kreativitet og kunnskap med sin B2B-markedsføringsforståelse, noe som gir innsikt og mulighet til å skape innhold som resonnerer dypt med målgrupper, og fremmer veksten for kunder.

Erik Riise 

Erik Riise fra LeadifyErik har dyp erfaring som digital markedsfører, balanserer effektivt mellom inbound markedsføring og betalte annonser hos Leadify. Hans datadrevne strategi og tverrfaglige kunnskap sikrer engasjerende kundeopplevelser på alle nivåer.

Elisabeth Knudsen

Elisabeth Knudsen | LeadifyMed sin gode energi og erfaring innen sosiale medier og nettside-design, vil Elisabeth spille en nøkkelrolle som Inbound markedsfører i Leadify. Hun vil fokusere på å produsere kvalitetsinnhold som engasjerer og hjelper bedrifter med å vokse.

Julia Bådsvik

Julia Bådsvik | LeadifyMed en mastergrad i medievitenskap fra Universitet i Bergen, bringer Julia en rik bakgrunn innenfor event- og B2B-markedsføring til teamet. Som Digital markedsfører og strategisk rådgiver i Leadify, vil Julia fokusere på å skape vekst for B2B-kundene ved å utvikle strategier og markedsplaner.

Henrik Breimyr

Henrik Breimyr | LeadifyFra fotballbanen til nyhetsrommet, har Henriks unike kombinasjon av sports management og journalistikk gitt ham evnen til å fortelle historier som berører. Som Inbound markedsfører i Leadify, vil Henrik hjelpe kundene med å bestemme hvilke historier som skal fortelles og hvordan.

Simen Ludvigsen

Simen Ludvigsen | LeadifySom selvutnevnt ekspert på det gode liv, mener Simen at nøkkelen ligger i perfekt balanse mellom lek og alvor. Med en bachelorgrad i PR og en mastergrad fra NTNU, bringer han sin dybde av erfaring fra sektorer som energi, teknologi, og industri til Leadify, og skal jobbe som Digital markedsfører og strategisk rådgiver. 

Jøss, er dette deg? 

Ledig stilling - webdesigner og prosjektlederHar du lyst å være den neste nye Leadifyer som lever #LeadifyLivet? Send gjerne en mail til Øyvind Jacobsen, da blir han veldig glad. 

Håper vi hører fra deg!

 

Er inbound noe for dere?

 

Få varsling direkte i innboksen

Du er den første som legger igjen en kommentar

Del hva dine tanker er