<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Styrk veksten med #Salg2023

1 min lesetid
15.sep.2022 17:40:00

Hvordan gjøre de riktige grepene på salg og markedsføring i dag, for å levere godt på salgsmålsettingene i morgen? Det er tema for møteserien #Salg 2023. Velkommen til fem webinarer, fra oktober 2022 til mai 2023.

Hvem passer dette for?

Webinarene passer for toppledere, salgs- og markedsdirektører og ambisiøse fagfolk innen salg, markedsføring og kommunikasjon i små og store virksomheter - spesielt innen bedrift-til-bedriftsmarkedet (B2B).

På #Salg2023 vil du få konkrete innspill på strategier og løsninger du kan ta med hjem til egen virksomhet. Vi bruker flere case og eksempler, fra B2B-markeder og bransjer som energi,  teknologi og havnæringen.

Hvorfor delta?

Etter pandemien opplever mange selskaper at salgsarbeidet er vanskeligere og effekten av markedsføringen er dårligere enn før. Samtidig er det mye usikkerhet i verden, med politisk uro, krig, leveringsutfordringer og økte kostnader på mat, drivstoff, strøm, gass og annen energi.

Økt usikkerhet gjør at mange toppledere og salgs- og markedssjefer kjenner på behovet for å tenke nytt rundt viktige spørsmål:

  • Hvordan ivareta eksisterende kunder, og få tak i de rette, nye kundene?
  • Dersom markedet fremover blir vanskeligere, hvordan kan min bedrift  sikre seg fortsatt utvikling, optimisme og lønnsom vekst?

I en verden hvor du kan være nummer èn i dag og glemt i morgen, kan Leadify bidra til den lille, store forskjellen for at din virksomhet skal bli mer konkurransedyktig.

Velg hva som passer deg

Her er de seks webinarene (klikk på hvert enkelt):

  1. Usikre tider: Hva gjør andre bedrifter for å skape vekst? (tirsdag 4. oktober 2022)
  2. Øk salget i 2023 med Inbound marketing og Salg (tirsdag 25. oktober 2022)
  3. Salgspresentasjoner: Hvordan selge effektivt og skape magi i kundemøtene (tirsdag 15. november 2022)
  4. Salg og markedsføring på messer og andre events (tirsdag 18. april 2023)
  5. Webinarer: Hvordan gjennomføre digitale salgsmøter, til glede for dine kunder og prospects? (tirsdag 23. mai 2023)

    Her får du full oversikt.

Få varsling direkte i innboksen

Du er den første som legger igjen en kommentar

Del hva dine tanker er