<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content
leadify personnel i møte
Henrik Breimyr31 jan 20242 min read

Nytt år, Ny .....

2024 er godt i gang, og flere av våre kunder har startet det nye året med et smell!

Altifiber har lansert nye nettsider, Marlog har lansert en ny inbound-kampanje, og Enhanced Drilling har lansert sin splitter nye blogg Well Said

Kortversjonen

 • Flere kunder har startet det nye året med betydelige initiativer. Altifiber har lansert nye nettsider, Marlog en ny inbound-kampanje, og Enhanced Drilling en ny blogg kalt Well Said.

 • Disse selskapenes tiltak er sentrert rundt å forstå og svare på kundenes spørsmål og behov, en nøkkelstrategi i inbound-markedsføring.

 • Målet er økt salg og vekst. Dette oppnås gjennom å tiltrekke seg riktig publikum, øke synlighet, bygge tillit, nurture leads, konverteringsoptimalisering og kontinuerlig analyse.

 • Inbound-markedsføring er statistisk sett effektiv, med lavere kostnad for leadanskaffelse og høyere effektivitet i konvertering sammenlignet med outbound-markedsføring.

Ved første øyekast ser det kanskje ikke ut til å være så mye likt mellom fiber, fendere eller 'kick and loss detection'. Men sett fra kundenes ståsted og et inbound-perspektiv, er det faktisk ikke så ulikt.

Hva trenger Altifiber, Marlog og Enhanced Drilling sine kunder hjelp til? Hvilke spørsmål søker de svar på? Hvilke problemer prøver de å løse? Hvilke muligheter vil de gripe?

Kort sagt, kundene spør, og de svarer. De gir kundene muligheten til å finne informasjonen de søker etter, FØR de tar kontakt. Dette er også kjent som inbound-markedsføring.

Økt salg og vekst

Men hvorfor gjør de dette? Det er også noe som er felles for dem alle tre. De investerer i nye nettsider og inbound-marketing kampanjer fordi de ønsker økt salg og vekst i sitt marked. 

Inbound-markedsføring hjelper bedrifter oppnå dette gjennom flere nøkkelstrategier:

 1. Trekke til seg riktig publikum

 2. Øke synligheten og merkevarebevisstheten

 3. Bygge tillit og troverdighet

 4. Nurturing Leads

 5. Konverteringsoptimalisering

 6. Analyse og forbedring

Ved å investere i nye nettsider og inbound-markedsføringskampanjer, kan Altifiber, Marlog, Enhanced drilling (og du) derfor tiltrekke mer relevant trafikk, bygge sterkere kunderelasjoner, og til slutt oppnå betydelig vekst i salg og markedsandel.

Tallenes tale

Ikke bare ta vårt ord for det; la statistikken tale for seg selv.

 • 53% av markedsførere prioriterer blogginnholdsproduksjon som deres hovedfokus i inbound markedsføring.
 • Kostnaden for å anskaffe leads gjennom inbound markedsføring er minst 67% lavere enn for outbound markedsføring.
 • Bedrifter som benytter seg av inbound markedsføringstaktikker kan generere opptil 126% flere leads enn de som ikke gjør det.
 • En riktig gjennomført inbound markedsføringsstrategi er 10 ganger mer effektiv for konvertering av leads enn outbound
 • 77% av internettbrukere leser regelmessig minst én bedriftsblogg

Takeaway

Tenker du at 2024 gjerne er året der du sveiver i gang din egen inbound maskineri for fullt? Lurer du på om Inbound passer for din bedrift? Ta kontakt med oss i dag, vi står alltid klar til å hjelpe!

New call-to-action

 

avatar

Henrik Breimyr

I Leadify hjelper Henrik våre B2B kunder med akkurat det. Hvilke historier skal fortelles, og hvordan skal du fortelle dem? I samråd med kundene produserer Henrik ulikt innhold til deres ulike plattformer, alt etter kundens behov og ønsker.

KOMMENTARER

RELATERTE INNLEGG