<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Synlig på Internett med Google

 

Invitasjon til webinar

Synlig på Internett med Google

Tirsdag 23. mars 2021, klokken 08:30 - 09:30

 

Er du daglig leder eller leder for salg og markedsføring i et selskap på bedriftsmarkedet (B2B)?

Dette webinaret er for toppledere som ønsker å forstå hvor viktig synlighet på internett er for selskapet sine vekstmuligheter i årene som kommer. Webinaret vil gi salgs- og markedssjefer innspill til konkrete strategier og taktiske grep for å bruke Google riktig, som skaper resultater på kort og lang sikt.

- Hva bør selskapet ditt gjøre for vinne i den tøffe konkurransen på internett og bli oppdaget av nye kunder?

Her vil du få konkrete innspill til strategier din bedrift bør vurdere og taktiske grep dere kan ta:

  • Hvordan leter B2B-kunder etter leverandører? Hvor viktig er synlighet på internett og Google for å bli oppdaget av nye B2B-kunder?
    Charlotte Kleming_av Charlotte Kleming, Digital markedsfører og innholdsrådgiver i Leadify. Tidligere markedssjef innen software og finansrådgivning. Utdanning innen markedsføringsledelse.

  • Mål og Strategi: Hvilke resultater er mulig å oppnå, for en helt vanlig B2B-bedrift? Hvilke grep bør du som leder og salgs- og markedssjef bør ta?
    Øyvind Jacobsen_av Øyvind Jacobsen, forretningsrådgiver og daglig leder i Leadify. Erfaring fra toppledelsen i norske selskap i ulike B2B-bransjer, innen salg, markedsføring og innovasjon. Utdannet i internasjonal markedsføring og ledelse.
  • Praktiske eksempler: Topp 10 tiltak bedrifter gjør med søkemotor-optimalisering (SEO) og -annonser (SEM) for å vinne i konkurransen om synlighet på internett
    Tony Veggebergav Tony Veggeberg, Digital markedsfører og innholdsrådgiver i Leadify. Tidligere digital markedsfører for flere selskaper og avdelingsleder for intern IT-support i Stavanger for Equinor.

Webinaret er gratis. Begrenset antall deltakere.

Meld deg på i dag >>

Ja takk, jeg vil delta!

google-site-verification: google1cb189f7726409d9.html