<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kurs i digital markedsføring og salg? To gode, gratis kurs

2 min lesetid
4.januar.2018

Tips: To gode, gratis kurs i digital markedsføring og salg

Markedsføring og salg er et fagfelt i rivende utvikling. Veivalgene du gjør i dag som leder og markedsfører vil prege bedriftens vekstmuligheter i mange år fremover.

Tips: Bruk to kvelder til å skaffe deg oppdatert og gratis kompetanse på digital markedsføring og salg, inkludert eksamen.

HubSpot er verdens ledende aktør på programvare for inbound marketing og inbound salg, som blir oppdaget av stadig flere bedrifter. Selskapet legger stor vekt på opplæring, gjennom HubSpot Academy (ekstern lenke, åpnes i nytt vindu).

Der finner du en rekke gratis nettkurs, som gjennom videoer, artikler og webinarer som gir en innføring i dagens beste praksis for digital markedsføring. En 90-minutters eksamen gir deg en sertifisering, som et fint tilskudd på din profil på LinkedIn.

To gratis kurs, som vi anbefaler varmt for alle ledere, markedsførere og selgere:

Kurs i Digital Markedsføring: Inbound Marketing

Kurset har tolv deler, på til sammen fire og en halv time. De tolv delkursene er organisert rundt de fire fasene som Inbound marketing består av.

All undervisningen foregår som videoer, på rundt 5-20 minutter hver. Hver video støttes av en rekke tilleggsressurser, som relevante bloggposter, sjekklister og annet.

Metodikken for Inbound Marketing

Her får du lære om blogging, SEO (søkemotoroptimalisering), sosiale medier, landingssider, hvordan bedriften din kan generere leads, markedsføring med e-post, rapporter og analyser og mye, mye mer.

Vår erfaring er at dette kurset gir deg en svært god og helhetlig kunnskap innen digital B2B markedsføring og salg, med sikte på å forstå de digitale mulighetene bedre.

For en typisk virksomhet på B2B-markedet, er mulighetene særlig store for å generere flere og bedre salgsmuligheter (leads) og øke suksessraten innen salg.

-> Mer informasjon om kurs og sertifisering på Inbound Marketing finner du her.

Kurs i Inbound Salg

Dette kurset har fem deler, på til sammen rundt tre timer. Kurset gir en god og grunnleggende introduksjon til Inbound salg, som henger naturlig sammen i forlengelsen av Inbound marketing.

Lesetips: Salg blir aldri helt det samme. Velkommen til Inbound Salg!

Du får en innføring i å identifisere og følge opp potensielle kunder, gjennom en rekke praktiske øvelser og tips. Du får blant annet lære hvordan du bygger skreddersydde presentasjoner, som er ett av de viktigste grepene for å øke salget deres.

Metodikken for Inbound Salg

Dette kurset vil vi anbefale både for ledere innen salg og deg som jobber operativt med salg.

-> Informasjon og selve kurset på Inbound salg finner du her.

Kort sagt

Disse kursene gir deg og dine kollegaer oppdaterte og verdifull verdifulle kunnskaper om hvordan dere kan jobbe med digital markedsføring og salg, i en hverdag hvor stadig flere bedrifter erkjenner at tradisjonell markedsføring og salg ikke virker like godt.

Vil du vite mer? Klikk og last ned gratis guide om Inbound nå:

 

New Call-to-action

 

 

Artikkelen er først publisert januar 2018. Oppdatert juli 2022.

I samarbeid: MarkedsPartner og HubSpot

Klikk og last ned guide: Lønnsom vekst med Inbound Marketing og Salg

Få varsling direkte i innboksen

Du er den første som legger igjen en kommentar

Del hva dine tanker er