<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
LeadFeed
Kontakt
Meny
LeadFeed
Kontakt

Topp 10 mest populære artikler om ledelse, B2B markedsføring og salg

av Øyvind Jacobsen, den 13.april.2017

Norske ledere har for alvor oppdaget at tradisjonell B2B markedsføring og salg ikke virker like godt som før. De føler behov for å oppdatere seg på et fagfelt i rivende utvikling og ta de rette grepene.

Som leser av denne bloggen er du i godt selskap med flere hundre bedrifter. Hvilke artikler setter våre lesere aller mest pris på?

La oss se et halvt år bakover, på de 40 siste artiklene her på bloggen, LeadFeed. Dette skal være 'stedet hvor markedsførere, selgere og ledere går for å skape vekst'.

Vi skriver for virksomheter på B2B-markedet som typisk står sterkt på Vestlandet, innen for eksempel energi, teknologi eller produksjon. Dette er næringer som skaper store verdier.

Hvem leser LeadFeed?

I Leadify er vår ambisjon å levere kunnskap og inspirasjon til ledere som er opptatt av å skape ny utvikling, optimisme og lønnsom vekst for sitt selskap. Det ser ut til at vi treffer rimelig bra. Våre lesere:

  • 26 prosent er toppleder, altså CEO eller tilsvarende. Eventuelt styreleder/-medlem
  • 34 prosent er markedsdirektør, salgsdirektør eller tilsvarende
  • 32 prosent er fagperson innen markedsføring, kommunikasjon eller selger

De øvrige åtte prosentene er studenter og andre interesserte. Hvis du ikke allerede abonnerer på våre artikler, klikk her (eller 'Bli oppdatert' på høyre side).

Topp 3 mest populære artikler

Noen artikler peker seg ut som favoritter blant publikum:

1. Hvorfor er Inbound marketing og salg verdifullt for 'teknisk salg' som i oljå?

Hvorfor er Inbound marketing og salg verdifullt for teknisk salg som i oljåDenne er fra 12. januar 2017 og er i skrivende stund likt/delt 110 ganger på LinkedIn. Innholdet er høyt verdsatt av publikum.

Teksten beskriver tydeligvis et problem som mange ledere kjenner seg igjen i, samtidig som den gir leseren 5 konkrete eksempler på hvordan Inbound marketing kan gjøre en forskjell på bedriftens resultater.

Har du ikke lest den før, eller har lyst på en oppfriskning, så klikk her (eller på bildet ved siden av).

2. Hvor lønnsomt er salg og markedsføring på oljemesser som OTD og ONS?

Hvor lønnsomt er salg og markedsføring på messer som OTD og ONSKanskje bildet av den flotte 'subsea' motorsykkelen gjorde at mange klikket seg inn for å lese artikkelen?

Den er for tiden likt/delt 108 ganger på LinkedIn.

At mange leste teksten også, tror vi er fordi at de har stilt det samme spørsmålet selv: Er det lønnsomt å delta på messer?

Dette forsøker vi å svare på, samtidig som vi gir noen tips til hvordan bedriften kan få mer ut av sin investering i å delta på messer med stand.

Artikkelen finner du her, eller klikk på bildet ->

 

3. Hvordan kan nettsidene bli deres råeste B2B-selger?

Hvordan kan nettsidene bli deres råeste B2B selgerDenne er faktisk likt/delt 156 ganger på LinkedIn, men lesertalene viser at mest likt ikke alltid betyr at den er mest lest.

Denne artikkelen fra 2. februar 2017 er en god nummer tre.

Hovedbudskapet er at kampen om B2B-kundene starter på nettet, men at det ikke holder å ha en passiv/statisk nettside for å fange interesse.

Teksten gir noen ledetråder til løsning. Ta gjerne en kikk på artikkelen igjen (eller klikk på bildet).

Topp 4-10 mest populære artikler

De neste syv artiklene på listen følger tett på de tre første. Hvis du får lyst til å lese noen av dem, så er det bare å klikke på tittel-teksten:

4. Timing betyr alt: Hvordan komme riktig inn i B2B-kundens kjøpsprosess?

5. Hvordan ansette en markedssjef [CMO]?

6. Hva er Inbound marketing for B2B?

7. Digital markedsføring B2B, markedssjefens lille helvete

8. Hva er det beste tidspunktet for å ringe til kunder?

9. Hvordan markedsføre og selge 'kjedelige' produkter i oljebransjen?

10. Video i markedsføring B2B, funker det? [1:2]

Hva mener du? Er du fornøyd? Har du forslag til andre temaer vi bør skrive om? Da hører vi gjerne fra deg i kommentarfeltet nedenfor!


Ta testen

Her er en enkel sjekkliste med 15 spørsmål. På 3-4 minutter får du vite mer om din bedrift har muligheter til å bedre resultatene fra deres investeringer i markedsføring og salg: 

Klikk og last ned gratis sjekkliste

 

 

I samarbeid: MarkedsPartner og HubSpot

Tema:MarkedsføringLedelseSalg

Kommentarer

LeadFeed

- Stedet hvor nytenkende markedssjefer, salgssjefer og ledere går for inspirasjon og kunnskap om å skape lønnsom vekst og glede på jobben.

Klikk og last ned 10 bud for Digital Markedsstrategi

Abonner på nye artikler: