<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=394357374274339&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Webinar: Strategier og løsninger for vekst i 2021

 

Invitasjon til webinar

"Strategier og løsninger for vekst i 2021"

Tirsdag 6. oktober 2020, klokken 09.00 - 10.00

 

Er du toppleder eller leder for markedsføring, salg eller service i et selskap på bedriftsmarkedet (B2B)?

Dette gratis webinaret 6. oktober kan bli din mest verdifulle time i år.

Flere bedrifter er nå bekymret for tynne ordrebøker. Selgere kan ikke reise og møte kunder som før. Møteplasser som ONS, Nordig Edge, OTC, Nor-Fishing og Nor-Shipping er vesentlig redusert. Dette vil trolig fortsette i 2021-22. Det er vanskeligere enn noen gang å få tak i de rette, nye kundene.

Møter du morgendagens utfordringer med gårsdagens løsninger?

Situasjonen krever nye kanaler og arbeidsformer for å treffe kundene. I en verden hvor du kan være nummer èn i dag og glemt i morgen, kan Leadify bidra til at din virksomhet blir mer konkurransedyktig.

På webinaret vil du få konkrete innspill til strategier, løsninger og digitale verktøy som gjør det enklere å komme i posisjon hos kundene, for å oppnå salgene og veksten som trengs fremover:

  • Fersk undersøkelse: Hvilke utfordringer møter norske leverandørbedrifter akkurat nå? Hva gjør de beste innen B2B-markedsføring og salg?
    _DSC4985 – Kopiav Charlotte Kleming, Digital markedsfører og innholdsrådgiver i Leadify. Tidligere markedsansvarlig innen software og finansrådgivning. Utdanning innen markedsføringsledelse.


  • Strategiske grep: Hvordan jobbe riktig med digital markedsføring, salg og service for å skape raske, målbare resultater?
    Sofie-Amalie Høxbroe Sandstøl_Leadify-1av Sofie-Amalie Høxbroe Sandstøl, Digital markedsfører og innholdsrådgiver i Leadify. Bakgrunn fra næringsutvikling, akvakultur og olje og energi. Utdannelse i markedsføring, kommunikasjon og ledelse.


  • Konkrete løsninger og verktøy for å oppdage flere leads, selge mer effektivt og øke kundetilfredshet og mersalg.
    _160210 Øyvind_Jacobsen_400x400av Øyvind Jacobsen, forretningsrådgiver og daglig leder i Leadify. Erfaring fra toppledelsen i norske selskap i ulike B2B-bransjer, innen salg, markedsføring og innovasjon. Utdannet i internasjonal markedsføring og ledelse.

Webinaret er gratis
NB) Begrenset antall deltakere

Meld deg på i dag >>

Ja takk, jeg vil delta!